Een Valentijnsdag vol GLITTERS!

Gepubliceerd op 14 januari 2023 om 14:52

Valentijnsdag is de populairste dag in de maand Februari. Bij de één roept het de meest romantische gevoelens op, de ander vindt het commerciële onzin. Oorspronkelijk was het bedoeld voor geheime liefdes, maar inmiddels is het zo vercommercialiseerd dat geliefden elkaar extra aandacht en Valentijnsdag cadeaus geven om waardering naar elkaar te uiten. De officiële naam van Valentijnsdag, komt van de Italiaanse bisschop Sint Valentinus. Hij stond bekend om zijn betrokkenheid bij de ouderen en kwetsbare mensen, die hij vervolgens opzocht en voor hun altijd iets mee nam. Hij had een mooie tuin vol met bloemen waaronder rozen dichtbij een klooster. Deze tuin kwam menig mens vol enthousiasme bekijken. Als er stelletjes kwamen, schonk hij ze een mooie bloem. Helaas is Sint Valentinus overleden op 14 Februari, vandaar dat hij wordt herinnert op deze dag, die wij kennen als Valentijnsdag. 


Als je aan Valentijnsdag denkt, dan denk je ook vaak aan de kleur rood. Dit komt omdat de kleur rood de kleur van de liefde is. Denk bijvoorbeeld aan rode rozen of aan hartjes die meestal met een rode potlood zijn ingekleurd.. Het hart is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de liefde, maar ook aan Valentijnsdag. De kleur rood is samen met de kleur blauw ook de meest gekozen lievelingskleur van de meeste mensen. Is rood je favoriete kleur, dan zeggen ze vaak dat je iemand bent vol passie en energie. Als we kijken naar de kleur rood in samenhang met glitters, geeft dit een extra speciaal effect. Dit komt omdat glitters een extra glimmend effect geeft, doordat er licht op deze kleine stukjes weerkaatst wordt. Al met al kan je zeggen dat rode glitters voor Valentijnsdag een match made in heaven is! 


Ben je na het lezen van deze blog toch een beetje enthousiast geworden over glitters en Valentijnsdag? En wil je jou Valentijn een uniek glimmend cadeau geven? Dan hebben wij het perfecte Valentijnsdag cadeau voor jou! Namelijk: onze Valentijnsdagspecial boxen. Deze box bestaat uit een rode glitterfles van Hugo red fruit, twee rode glitter glazen van 38cl en een rode glitter wijnkoeler (Valentijnsspecial 1). Daarnaast bieden wij ook nog een andere variant aan met de tekst: I LOVE YOU, met zilveren glitters op jou rode glitter wijnkoeler, om jou cadeau nog wat specialer te maken! (Valentijnsspecial 2). Indien je een andere tekst, fles of kleur wilt, mail ons dan naar info@luxeglitterglazen.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.