Op zoek naar een uniek en erotisch getint vrijgezellen cadeau?

Gepubliceerd op 14 januari 2023 om 13:16

Heb jij ook stad en land afgezocht om een uniek en erotisch getint vrijgezellen cadeau te vinden, voor jou vrijgezellen vriend of vriendin? Er zijn cadeautjes die het leven net wat leuker maken en een vrijgezellenfeest net wat spannender.  Het vrijgezellenfeest is natuurlijk al, één groot en grappig feest voor de vrijgezel en zijn of haar gasten. Tijdens dit feest is het dan ook niet ongewoon, om de vrijgezel af en toe even lekker te laten blozen en dit kan perfect met het geven van een erotisch getint cadeau. Vaak zie je dat de zelfde dingen gegeven worden op een vrijgezellenfeest. Wil jij nou net iets anders geven, maar wat toch uniek en spannend is voor jou vrijgezellen vriend of vriendin? Dan ben je bij Luxe glitter Glazen aan het juiste adres! 

Wij verkopen niet alleen Luxe glitter Glazen, maar ook grappige glazen zoals een piemelglas. Hoe leuk is dat?! Ons piemelglas is niet zo maar een saai glas, Nee, je kunt onze piemelglazen in verschillende glitter kleuren bij ons bestellen. Hou je niet zo van glitters? Dan hebben wij het piemelglas ook in verschillende limited edition kleuren zoals goud, brons, zilver en marmer wit en marmer zwart. Om zo’n erotische getint cadeau nog persoonlijker te maken, kan je er ook voor kiezen om een letter (van de vrijgezel) op de eikel van het piemelglas te laten zetten. Deze letters zijn verkrijgbaar in glitter zilver of glitter goud. Mail ons indien je bij je bestelling een gratis letter op de eikel van jou piemelglas wilt hebben.

Eigenlijk kan dit leuke piemelglas op elk feestje de feestvreugde wel verhogen. Toch is het vrijgezellenfeest de populairste optie om dit unieke piemelglas, cadeau te doen. Vul het piemelglas met je favoriete drankje en maak de avond onvergetelijk! Zuig hem met een rietje leeg, nog leuker met een piemelrietje of neem er een lekker shotje uit. Naast dat je uit het piemelglas kan drinken, is het ook een echte eye catcher om te hebben!

Wil jij jou persoonlijke en spannende piemelglas nog leuker maken? Maak dan het unieke piemelglas van luxe glitter glazen helemaal af door i.p.v. het piemelglas te serveren met een normaal rietje, het glas te serveren met een piemelrietje! Zie je het al voor je? Jou vrijgezellen vriend of vriendin, die zuigt aan een piemelrietje uit zijn/haar unieke piemelglas, gekozen door jou!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.