Verzenden en retourneren

ARTIKEL 3 BETALING EN LEVERING

1. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf indien het bestelde dient te worden verzonden. Kopers kunnen betalen door middel van iDEAL of bankoverschrijving.
2. Zodra het verschuldigde bedrag door LgG ontvangen is, ontvangt de koper hiervan per omgaande echter uiterlijk binnen twee (2) werkdagen een bevestiging per e-mail.
3. Zodra het verschuldigde bedrag door LgG ontvangen is, verzendt LgG bestelde artikelen uiterlijk binnen vijf (5) werkdagen via PostNL/ DHL/ DPD naar het bij bestelling aangegeven afleveradres.
4. Indien een product niet meer leverbaar is, neemt LgG zo spoedig mogelijk contact op met de koper.
5. Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de koper niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.
6. De bestelling moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij het aangegeven afleveradres geleverd zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan de koper de koop onmiddellijk ongedaan maken (dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken).  De koper dient hiertoe een e-mail of brief naar LgG te zenden. Eventuele betalingen worden in dat geval binnen 7 werkdagen na de kennisgeving aan de klant geretourneerd. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

 

ARTIKEL 4 – TEVREDENHEIDSGARANTIE EN RETOURNERING

1. Koper mag zonder opgaaf van reden de overeenkomst binnen zeven dagen na ontvangst van het betreffende product ontbinden, tenzij sprake is van lid 4 van dit artikel. Hiertoe dient de koper op voorhand LgG in kennis te stellen d.m.v. een e-mailbericht.
2. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product onbeschadigd is, en voorzien is van de originele onbeschadigde verpakking en niet gebruikt of bewerkt is.
3. De kosten voor retourzendingen komen in dit geval voor rekening van de koper. LgG zal binnen 30 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag op de bankrekening van de klant terugstorten onder inhouding van de in rekening gebrachte verzendkosten.
4. Indien LgG speciaal voor koper een product op maat/naar eigen wens heeft gemaakt is retourneren NIET toegestaan. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.
5 Retourzendingen van glazen met initialen of namen (zowel gegrafeerd of/als stickers) aangebracht op het product, is retourneren in GEEN geval toegestaan. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.